
1985
Founded in 1985, Kobe Kokusai Cooking & Pastry College is an excellent environment, with an extensive record of producing culinary and pastry hygienists, cutting-edge facilities, and first-class instructors. Cuisine is an eternal theme across generations. You need a blend of wide-ranging knowledge and advanced technical skills to achieve your dreams. We invite you to learn them with us in the gourmet city of Kobe. At our school, you will enjoy plentiful opportunities to enter contests and take lectures from experienced, well-known chefs and patissiers, and we respect our students’ will to learn above all else. Gain the skills to connect to your future.
大
きな
夢
へと
羽
ばたくために、
留学生
の
学
びを
徹底
サポートします。

在校
生
VOICE
鄭 夢傑(
早稲田
文化館
卒
)
-
出身 :中国 -
在籍 学科 :製菓 スペシャリスト本科

徐 赫(
神戸
東洋
日本語
学院
卒
)
-
出身 :中国 -
在籍 学科 :製菓 スペシャリスト本科

Vo lam hong ngan(
神戸
YMCA
学院
専門
学校
卒
)
-
出身 :ベトナム -
在籍 学科 :製菓 スペシャリスト本科

PHAM VAN DUNG(
神戸
国際
ビジネスカレッジ
卒
)
-
出身 :ベトナム -
在籍 学科 :調理 師 科

卒業
後
について
-
日本 で働 きたい方 に対 しては「特定 技能 第 1号 」の在留 資格 取得 に向 け指導 しています。 -
日本 の食文化 を母国 に帰 って広 めたい方 に対 しては「日本 の食文化 海外 普及 人材 育成 事業 」に取 り組 んでいきます。
卒業
生
VOICE
林于涵(コミュニカ
学院
卒
)
-
出身 :台湾 -
卒業 学科 :製菓 衛生 師 科 -
内定 先 :セセシオン -
在留 資格 :特定 技能 第 1号

詹光遠(
関西
外語
専門
学校
卒
)
-
出身 :台湾 -
卒業 学科 :製菓 スペシャリスト本科 -
開店 :ノビノビ工房 (台中 市 )
お

お
問
い
合
わせ
TEL:0120-06-6921
E-mail:info@ikusei.ac.jp
生活
指導者
紹介
事業
部
留学生
サポーター
植木
修平
